onsdag, november 03, 2010

Vermelding 3.november 2010

Klokka er no ca 14.00.temperaturen ute er + 7 grader, der er ikkje heilt fritt for regn heller. Det er nokre voldsomme byger innimellom.
Før middag har vi vore på ei ørlite shoppingrunde, men var ikkje lenge borte. No driv Nils og kokar lange til middag, mens eg legg i hop klede, stryk og pakkar litt.Eg har ein lei uvane med å ta med meg nesten alle kleda mine når eg skal ut og reise eit par dagar, og så er det eit kjedelig arbeid å pakke ut og få alt på plass når eg kjem heim att. Vi skal satse på å komme oss av gårde litt tidlig i morgon , for å utnytte dagslyset maksimalt.
Så ber Nils meg om at eg må skrive kva han ønsker seg til bursdagen på farsdag. Det er ein svenskepilk på 740 gram i rustfritt stål- dei er å finne på Europris i Ørsta t.d. (Spør ikkje meg om kvifor han ikkje har kjøpt ein sjølv for lenge sidan). Om han skulle få to er det inga katastrofe.

1 kommentar:

solveig sa...

De får ha god tur! Ta mange bilde!

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...