onsdag, november 10, 2010

Vermelding 10.november 2010

Klokka er no14.15, sola skin frå nesten klår himmel og temperaturen er minus 4-5 grader C. Det er rart å sjå alle dei spesielle fargane i naturen når det kjem snø og kulde mens lauvet enno heng på trea, og lerketrea i skogen ikkje har mist nålene.Sola varmar godt inn glaset.
I dag før middag gikk Nils tur i Nupen i lag med "gamlingane", slik han gjorde ofte før, men han har no planar om å ha ut att båten så snart høvet byr seg.Så då blir det sjøen i staden for Nupen.
Mens han var vekke, tok eg ned att alle stovegardinene og strauk og sydde bretten oppe, og så hjelpte Nils til med henginga då han kom heim. Hadde tenkt at vi skulle rense golvteppet mens gardinene var nede, men det går ikkje når det er så kaldt.
Elles har det vore (relativt) mykje dramatikk i Starevegen i dag, med lause hundar og politi.
Til middag i dag steikte eg kolkjeft (lysing)- ein nydelig drivkvit fisk som ofte blir brukt til fiskemat. Vi steiker den, synest det er gale å kaste vekk så god fisk til fiskekaker.
Har ein irriterande kløhoste, men elles har eg ikkje ikkje så mykje teikn til forkjøling.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...