lørdag, juli 24, 2010

Vermelding 24.juli 2010

Klokka er 13.20. Temperaturen er +22 graderC, det var klårt i dag morgon, men no har det kome litt skyer og vind. Eg har vore ute og jobba i hagen f.m. Har m.a. brukt kantklipparen både her og der, og så har eg reinska heile det lange rosebeddet nedanfor huset for ugras.No slær Nils plenane på nytt, for i går var graset så langt at det var vanskelig å få med alt.
Rosa som det ser øvst i innlegget har eg fått av ei dame på Hareid, via Solveig.Solveig har ei veninne frå Slovenia som dyrkar fram slike rotekte roser. Eg har planta den oppe ved garasjen, og håper den skal bli ein stor busk, som også dei som går forbi på vegen kan glede seg over. Rosene nede i hagen er det stort sett berre vi sjølve som ser.Og dei har berre så vidt begynt å blomstre. På Kongsberg var rosene nesten ferdige med blomstringa.Håper alle får ei fin helg.Vi har ingen spesielle planar, det er veret som bestemmer.
Margrete er framleis i Sverige. Rasmus er i Sandefjord, men reiser over til Strømstad i morgon, så det kjem an på om dei treffast.

1 kommentar:

solveig sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...