I dag var eg invitert til ei av naboane til lunsj, så Nils nytta høvet til ein fisketur. Han fekk nokre seiar, ei lita lange og to fine torskar. Så i dag blir det fersk torsk og lever til sein middag. Denne retten er det lenge sidan vi har hatt, til tross for at vi et fisk/fiskemat 4-5 dagar i veka. Vi gledar oss!!!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.
Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...
-
Klokka er 17.15, temperaturen i skyggen er + 9 grader, men her i stova må det vere nærmare 30 grader når sola skin inn glasa. I dag var...
-
No har vi rikelig makrell til oss sjølve, enda om diverse naboar har fått sitt. Makrellen kan vi steike, men best likar vi den kald, kokt me...
-
Klokka slo akkurat fem (17.00), ute er det regn og grått og + 9 grader C. I dag har eg vore i full aktivitet heile dagen, noko som er helle...
5 kommentarer:
Ja dette vart nok festmiddag, og sikkert ei god middagskvild etterpå.
Eidabesta
Ein av mine absolutte favorittar!
Middagskvilda måtte vi kutte ut sidan det vart så seint, men det held hardt!
Fekk lyst på!
Det blir forhåpentlig fleire torskefangstar utover hausten/vinteren.Eg for min del likar best det vi kallar "påstråla" torsk, dvs. salta natta over.
Legg inn en kommentar