torsdag, februar 05, 2009

Bok nummer 8.


Dette er den tredje boka om dei fire kame-ratane Gunnar,Ola,Kim og Seb.Den første og mest kjende er Beatles, den kom ut for mange år sidan. Så kom Bly, og til sist Bisettelsen, som eg nettopp har lese ferdig. Det som er dumt med trilogiar som heng saman, er at det ofte går for lang tid mellom dei. Skulle gjerne lese alle tre rett etter kvarandre, for hukommelsen min er ikkje så god som eg kunne ønske.
Ikkje alle er like begeistra for denne siste boka, men eg ELSKAR den!!!!!! Men så er eg også ein stor beundrar av Lars S.C. I denne boka handlar det mest om Kim og hans fantastiske liv. Ein veit aldri heilt kva tid det er rein fantasi eller kva tid vi får den reelle historia. Ikkje veit ein heilt kva tid ein skal gråte eller kva tid ein skal le heller.
I tillegg til forteljinga om den gamle gutegjengen handlar det også om SPRÅK, i vid forstand. Eg vil berre seie til alle som ikkje har lese desse bøkene:Les dei!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...