søndag, februar 22, 2009

Bok nummer 13.

Denne boka minner litt om den førre boka eg las. Her er det også dysfunksjonelle familiar og brutale ferdrar. Denne boka skildrar familiar i Englands overklasse, der det er viktig å ha eit godt omdømme, same kva som skjer i familien. Boka virkar på ein måte gammaldags i forteljestil og handling. Den er lettfattelig, psykologien er enkel, og ein vert ikkje særleg overraska over det som skjer.På mange måtar minner ho om bøkene til John Steinbeck, og mange gonger kom rolleskikkelsen til James Dean i Øst for Eden for meg mens eg las.(No må eg legge til at eg er veldig glad i Steinbeck sine bøker.)
Men boka er god og ho engasjerer. For meg fungerte ho som ein verkelig "pageturner". Det enkle er ofte det beste, som det står i reklamen.
NB:Det er med vilje eg skriv så lite om handlinga i boka, for dersom andre skal lese henne, er det greitt å ikkje vite alt.Les gjerne denne boka!
Les meir her

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...