onsdag, september 12, 2007

Clematisen blomstrar trass alt i år også!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Trur ikkje teppene blir strikka dobbelt. Det blir nok for mykje arbeid. I kveld har eg vore på trimtur med LilleMø. Det gjorde godt. Har ikkje vore opplagt til særleg trimming siste vekene. Jobben som lærar er blitt veldig travel. Henning er som regel i barnehagen frå 08.15 til 16.15 kvar dag. Vi er heime i halv fem tida, og likevel er eg ikkje ferdig med alt til neste dag....No er det IOPane som heng over oss. Snart er det retting av nasj.prøver. Hilde, eit hjartesukk.

STRIKKEMOR(O) sa...

Det er forresten veldig kjekt å følge med på bloggen din! Hilde

Besta sa...

Glad eg kom meg vekk frå skulen i tide. Såg tendensane. Og verre blir det viss ikkje lærarane protesterer mot alt ekstra-arbeidet dei blir pålagde. Noko av problemet blir skjult fordi så mange kvinnelige lærarar går i deltidsstillingar-og kvinnene er dei som jobbar mest. Ikkje sant?

Anonym sa...

Kor gammal er Clematisen?
Synest å hugse den låg i dvale i mange år!?
Solveig

Besta sa...

Eg aner ikkje kor gammal han er, men som du rett no hugsar var han borte i mange år, minst 10? Har høyrt på TV at viss plantane frys, kan rotdelar overleve langt nede i jorda og såleis komme att.
Gudny Fagerhol AP er ny ordførar i Ørsta.

STRIKKEMOR(O) sa...

Du må gje beskjed viss du vil at eg skal lage eit skravlebrett til deg. Solveig jobbar med saka på sin blogg.

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...