fredag, juli 19, 2024

Dagbok 2024: 19.juli

 


                                                     Dronning Elizabeth i blomst i dag


Klokka er no19.30,temperaturen ute er +21grader C, det er nokså overskya, men opplett og fint.Men skulle no gjerne ha hatt litt meir sol.

I dag tok eg først fredagsvasken, så fann eg andre jobbar.Eg skulle spyle trappa og då kom eg på at Einar hadde sagt at eg måtte spyle husveggane også, så gjorde eg det.Sidan eg først hadde slangen i hendene, kom eg på at eg kunne spyle bilen min, så gjorde eg det.Og eg tok ut golvmattene og spylte dei. Men i garasjen var der ikkje så fint å sette den reine bilen inn, så der måtte kostast og spylast, så gjorde eg det. 

Eg vart etter kvart litt lei så eg slutta av, med godt samvit. Den siste spylinga var då eg gjekk i dusjen. Eg skulle også ha støvsuga litt her og der men eg fekk ikkje til å opne nokon av støvsugarane og tømme dei- så det måtte vente til for eksempel Margrete kom Men eg visste ikkje kva planer ho har. Då fekk eg ei melding på Messenger om at Margrete skulle på Plantasjen først og så ville ho komme hit. Det passa veldig godt

Ho hadde med seg nydelige wienerbrød og eg kokte kaffi. Og under over alle under så hadde Margrete strikka-eg veit ikkje kva det heiter,  men eit slags sjal i eit invikla mønster. Eg trudde aldri at eg skulle få noko som ho hadde strikka, det var i Coronatida ho først begynte å strikke, og så har ho berre blitt flinkare etter kvart. Vi hadde ei god pratestund, mens Dennis slikka på dei nakne føtene mine. Og så fiksa Margrete støvsugerane, så no fekk eg støvsuga litt i bilseta. No er dei reist, og eg er her åleine. Kanskje eg skal gå ut og finne litt jordbær?

Margrete skal på tur til England, men eg hugsar ikkje kva dag ho skal reise. Når ho kjem heim skal ho og eg på tur til Eid, noko som vi har skulla lenge.

Eg ønsker alle ei god helg. Her er i alle fall skodda borte, men skyer har vi framleis

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 16.september

Klokka er no18.15, temperaturen ute er 12 grader C og det er overskya, men ikkje regn, eg trur det var litt finare tidleg i dag, meiner eg s...