søndag, mai 05, 2024

Dagbok 2024: 5.mai


Klokka er no 18.13, temperaturen ute r + 13 grader C. Det har vore sol og fint i heile dag, men ikkje så varmt som i går. Eg vakna tidleg i dag,men gjekk ikkje på Vernet før i halv 11 tida. Eg har ikkje gjort så mykje til gagn i dag, men eg laga meg i alle fall skikkeleg middag. På ettermiddagen har eg drive og tatt opp løvetannrøter i store mengder, men der er sikkert mykje att enno. Elles er vi også i år plaga med engkarse, gras er her også, så eg håper det ikkje går for lenge før eg får batteriet til klipparen. Elles kan eg ta kantklipparen og klippe heile plenen-eg har gjort det før.

Eg strevar enno med å få bilda mine på rett plass, men det skjer no somme tider. Når eg er ute og jobbar i hagen, ser eg bort på naboen sin hage-der er alt i orden, men dei er to. På blde kan de sjå Gullbusken som vi fekk til gullbryllaupet. I framgrunnen står ein klikk med stilkar-der skal det komme raude peonar når det lid litt på. Eg samlar rusk og rask i sekker, men køyrer ikkje på VØR før eg har minst 6.

Det vart ikkje til at eg køyrde på Plantasjen i dag, eg fann ut at eg ikkje hadde førebudd meg nok. Eg må vite kva eg skal ha,og ikkje berre gå og vime der borte og ikkje vite om ein skal kjøpe noko

I morgon er det heimedag, og snart kjem Marit heim att. Vi pratar med kvarandre på Messenger akkurat som når ho er heime og ho les bloggen min nede i Spania også. Eg forstår på ingen måte korleis det går til. Men slik er det med mange ting.

No skal eg tømme oppvaskmaskina, så skal eg sette på TV og ta fram strikketøyet-

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mai

Klokka er no 17.56 , ute er det overskya, opplett hittil og berre +16 grader, det var litt av ein overgang, og eg likar det ikkje. Og no er ...