søndag, mars 24, 2024

Dagbok 2024: 24.mars. Palmesundag

 



                                       Utsikt frå altanen i dag, sundag, kl. 12.15


Klokka er no 15.15, temperaturen ute er + 8 grader. Akkurat no skin sola, for ei lita stund sidan var det noko som likna på nedbør, men det var lite.
Eg var oppe i skikeleg tid i dag, men vart sittande lenge framfor PC-en. Det er så mykje eg må finne ut av der, og så går tida. Dei siste dagane har det vore mykje spanskumndervisning på Reels and short videos -og då må eg vere om meg å følje med.
Sidan det var søndag skulle eg sjå preika på TV-en, og det gjorde eg mens eg strikka på ein lest. Og så kom eg meg endeleg ut på tur. I dag vart det tur på Vernet rangsøles( mot sola) Trefte ingen eg kjende før eg kom ned att i Starevegen. Der vart eg ståande og prate, heilt til det va tid for middagsmat. No har eg ete, vaska opp att og sett meg til PC-en igjen. Her skjer det ogte ting som ikkje eg har bestemt. No er plutseleg opningsbildet blitt dei bilda eg tok i dag. Eg har ikkje bestilt det. IKkje berre eitt av bilda, men fleire -har synt seg på skjermen. No er det strålande sol ute, og det er nesten fristande å gjere hagearbeid, men det får vente. KOmande veke er det verken trening eller spansk, men vi skal ha ein familie -samankomst viss vi får det til.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...