fredag, mars 15, 2024

Dagbok 2024: 15.mars.

 


No er klokka 18.45, ute regnar det litt og temperaturen er berre +2 grader, men så lenge det ikkje kjem meir snø, så er det ikkje så gale. Her låg ein gammal snøflekk  på plenen ved poststativet, den gjekk eg laus på i dag spadde litt i den, tømte varmt vatn på isen og salta litt til slutt. Isen var så hard at eg fekk den ikkje sund med spaden. Elles driv eg litt på med å plukke singel frå plenane. Eg vil gjerne ha vår-men vi får vel vente litt til. Eg synest no eigentleg at tida går så altfor fort.

Fredag er vaskedag for meg. Eg vaskar ikkje så mykje kvar veke, det er mest bad og kjøkken. I dag var eg så tidleg oppe og i arbeid at eg var ferdig klokka 11. Eg skulle eigentleg ha vore i gravferda til Aasmund, men Marit fekk fare åleine. Sist eg var i gravferd fekk eg så voldsom tinnitus at eg heldt på å bli sprø, tinnitusen er ikkje heilt vekke no heller , men den er no til å leve med-så vidt.Eg har hatt lyden i øyret i over 20 år, ,men lenge var det bra, før den tok seg opp att.

Eg tok ein liten runde på Vernet etter at eg hadde ete litt -der var ikkje så mykje folk då, men eg trefte sjølvsagt ei dame med hud, og hundeeigarar vil alltid snakke om hunden sin. Berre koseleg det

Elles ser eg litt TV og strikkar, les avisa, begynner på spanskleksa m.m. No er det tid for nyheiter så eg får komme meg på plass. Eg går her blant nydelige tulipanatr og andre blomster. Eg tek bilde, men får ikkje til å legge dei inn -ikkje etter at Einar lærte meg ein lur måte i går heller.

Men eg har no bilda på telefonen 

Så vil eg ønske alle ei god helg, eg synest helgane kjem oftare no enn den tida eg var i arbeid.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...