søndag, mars 10, 2024

Dagbok 2024: 10.mars

Dennis på Flø.


Klokka er no 16.25, temperaturen ute er +7 graderC, og sola skin-det har ho gjort i heile dag -og ho varmar godet, særleg inne i huset.

På føremiddagen sagt eg ei stund og såg TV, før eg gjekk ein tur på Vernet. Eg tok sjølvsagt blide og sjølvsagt fekk eg ikkje til flytte dei til bloggen. Eg blir aldri klok på denne maskina. Eller rettare sagt Bildebehandlingsprogrammet.

Eg gad ikkje lage middagsmat i dag. eg åt så mykje middag i går at eg er ikkje skikkeleg svolten enno. Så det var bollar og kaffi til lunsj i dag. 

Eg veit ikkje kva tid kontrollørane kjem, men eg har no hatt kontakt, så er reknar med at dei kjem snart.

Marit er på Sæbø i dag og høyrer på Mari Ella og andre i korpset som trenar til 17. mai, blant anna.Eg har prøvd å rydde litt på roserommet i tilfelle kontrollørane skal inn. Rydda litt i matbuda også, så no er dunken halvfull med flasker og sylteglas. Etter kvar får eg vel ny lagringsplass i kjellaren, slik at eg får det ryddigare oppe. Når ein har budd over 50 år i samme hus, hopar deg seg opp- Og det er ikkje lett å bli kvitt noko, for alle har visst det dei treng.

Sola skin for fullt ute enno, og snøklokkene blomstrar, krokusane spirer etc. Eg har mykje godt arbeod som ventar på meg i hagen. Eg gjorde mykje i fjor, som ikkje syner så mykje att no. Eg har også tatt opp løkar som eg ikkje har sett mned att. men eg kan no prøve når det blir litt mildare, det er kuldegrader om natta.

Litt seinare:

No har eg sett litt på spansk-leksa som vi har til onsdag. Det er utruleg kor seint det går å lære no, mot kva det var for t.d.40 år sidan- då eg begynte på DH i Volda. Eg kan i grunnen ikkje forstå at det er SÅ lenge sidan. No er Marit komen heim att, men det er ikkje sikkert eg ser henne før i morgon. No blir det å ta fram strikketøyet og sette på TV. Forresten-eg har nokre klede som skal strykast.(Eg likar best å ha noko å styre med)

1 kommentar:

bodilingeborg sa...

Fint bilde av Dennis. Vakkert på Flø!
Mvh Bodil

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...