søndag, mars 17, 2024

Dagbok 2024: 17.mars.

Dette er den eine at to tulipanbukettar eg fekk av Einar i høve fødselsdagen min seinare i månaden.

Klokka er no 16.42, temperaturen ute er+6 grader C, det er overskya , men opplett.

I dag var eg oppe i skikkeleg tid, og gjekk tur på Vernet og kom heim att før klokka var 11. Eg laga tidleg middag, strikka litt, såg TV etc. 
Solveig kom hit etter at ho var ferdig på årsmøtet i Møre og Romsdal husflidslag som har vore her i Ørsta på hotellet i går og i dag. 
Solveig fekk til å legge inn bilde på bloggen min, men det spørs om eg får det til når eg skal gjere det åleine. Bildet under her tok eg frå Vernet men det kan ikkje vere i dag, det ser eg på plasseringa av sola.Men veret var like fint i dag.


Solveig ville ikkje ha noko å ete  så det vart berre at vi prata. Men eg kan no tenkje meg ein kaffikopp no for eg har ikkje vore på hotell.
Komande veke har eg mykje på programmet. I morgon kjen kontrollørane frå brannvesenet eller kva det heiter, tysdag er det trening, onsdag spansk, torsdag trening og fredag pensjonistmøte. Eg må kanskje prøve på å få klipt meg innimellom, det er no ingen ting som varer heile dagen. Veka deretter blir det påske.



 


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...