mandag, januar 15, 2024

Dagbok 2024:15.januar





Klokka er no 17.00,temperaturen ute er minus 6 grader C, det har vore ein fin og lys dag, ikkje sol her eg bur, men no ser eg månesigden på himmelen. Dette er det eg vil kalle typisk januar-ver.

I dag hadde eg eit ærend til Vik, så eg var glad for at ein eller annan hadde moka tunet mitt, slik at eg kunne køyre ut med bilen. 

Eg hadde eit viktig ærend i banken, så eg utstyrte meg både med piggsko og støvlettar, for er risikerer ikkje å dette meir og eg kan ikkje gå inn i bank eller butikk med piggar.

Eg var heldig då eg kom i banken , for der trefte eg ein som eg kjenner frå tidlegare besøk, og han er veldig hyggeleg. Ærendet mitt i dag var enkelt, så eg vart der ikkje lenge. Då eg skulle gå minte han meg på at eg måtte ta med veska og skona mine, ja eg kunne gått utan å sakne verken det eine eller andre, før det var for seint.

Eg var ein tur inn på ALTI for moro skuld. Eg handla litt på Bunnpris, men det var ikkje så mykje eg trong. Eg køyrde like godt heim att med det samme, men snart var eg på beina igjen og i dag gjekk eg ein relativt lang tur på Vallabøen; eg går ikkje på Vernet når der er så mykje snø. Eg såg på kalenderen då eg kom heim, og fann ut at det var minst 5 veker sidan eg har vore ute og gått.

Eg laga ikkje middag i dag men tok eit par brødskiver. Eg sette meg inn for å sjå TV og drikke kaffi men eg trur eg sovna eit par minutt.

Det blir ikkje gjort anna med meg resten av dagen/kvelden enn å strikke litt og fyre i omnen og ha det godt og varmt. Eg kan ikkje strikke så mykje som eg har lyst til, for handa er ikkje heilt bra enno. I morgon reknar eg med at vi skal på trening.Og så vaskar eg klede i kjellaren, kom eg på.



                                 Frå toppen av Storebakken mot aust.


 

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...