onsdag, januar 24, 2024

Dagbok 2024: 24.januar

 



Klokka er no 15.20, temperaturen ute er +5 grader og det regnar litt; det einaste som er positivt er temperaturen, men det skal ikkje forundre meg om det kjem snø igjen.

Hittil i dag har det vore mykje tull og irritasjon først og fremst med datamaskina.(Korfor skal Rasmus vere så langt borte?)

Eg plar sjekke maskina kvar morgon for å sjå om der er mailar etc. til meg. I dag sa maskina i frå om at eg måtte legge inn e-posten  på nytt. Etter litt styr fram og tilbake fekk eg ny konto, og der låg alle "brev" eg har fått på denne maskina.

Det tok ei evigheit å slette dei, og eg veit ikkje om eg er heilt ferdig enno. Men det er i alle fall i orden no,trur eg.

Eg sette på ein klesvask og støvsuga på stova, strikka litt også. Og så gjekk eg tur, same turen som i går , men motsett veg. Eg gjekk i piggsko i dag også, og det trong eg på dei vegane som ikkje vert så mykje pløgde.

Då eg var heime igjen laga eg meg mat,hengde opp klesvasken m.m. Så tok eg nokre bilde for å ha på Bloggen. Men i dag ville ikkje maskina ha bilda, ho tok dei inn , men så var det stopp- eg fekk ikkje flytte dei dit dei skal. Maskina sa kvar eg skulle flytte dei, men då eg gjorde som ho sa, var det dessverre ikkje muleg-sa ho. Eg føler at eg slost med maskina rett som det er. Eg skulle ha sletta heile bildebehandlings appen og lagt inn på nytt. Det er ikkje noko anna som irriterer meg meir enn datatrøbbel.

Ja, eg er no ikkje heilt fornøgd med handa mi heller. I går kveld var den så bra at eg kunne strikke, men eg gjorde vel litt for mykje av det, for etter ein liten pause, ville ho ikkje meir.

I morgon er det ikkje trening, men Marit og eg skal ta oss ein tur på butikk  m.m. Det kan kanskje bli kjekt.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...