onsdag, desember 20, 2023

Dagbok 20desember 2023


Klokka er no 18.22, temperaturen ute er +1 grad og det har kome litt snø som ligg på vegen og tunet også. Eg har berre så vidt vore ut på tunet i dag, har halde meg inne, det er ikkje så mykje eg kan få gjort, men med hjelp av diverse maskiner kan ein utrette litt.

Eg sov lenge i dag, tok att det eg fosømte frå førre natta, Eg vakna sånn halvvegs sist natt og då forstod eg at eg i søvne prøvde å få av meg gipsen, så eg har kanskje vore medskuldig i dei to gipsane som datt av. Den eg fekk i går skulle vere trygg, men viss eg driv og hjelper til er det ikkje sikkert .

Datamaskina kan eg bruke med ei hand, så eg fekk betalt rekningar i dag. Så har eg vaska 2 maskiner med klede, det går greitt, sjølv om det er litt plunder å henge opp.

Men å lage mat og ete det er lett. I dag laga eg ein av favorittmiddagane mine, spekesild med tilbehør. Og etterpå vart det kaffi og TV. Etter at eg hadde sete i ro var eg litt frostig, så då gjekk eg i skapet mitt og fann fram ein poncho som mamma hekla til meg for lenge sidan, då det var på moten med slike plagg. Greitt å ha på seg når ein sit i ro

Klokka var 18.30 før eg tok den første Ibuxen i dag, men no verker handa så no måtte eg medisinere meg. Eg kan dessverre ikkje fortelje så mykje kjekt i dag.Men eg kan  no berre seie at eg har det etter måten heil greitt, og så lenge eg har TV-en har eg godt selskap- Men eg skal innrømme at eg saknar å kunne strikke.

Noko som irriterer meg er at eg ikkje får til å legge bilde frå tlefonen og inn på datamaskina, det har eg no gjort i mange år før. Så eg må kanskje snakke med ein som kan hjelpe meg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...