søndag, desember 17, 2023

Dagbok 2023: 17.desember





 Klokka er no 16.32, temperaturen ute er + 6 grader og det regnar. Alt er betre enn snø for meg, akkurat no.

I dag får eg ikkje lagt ut bilde på bloggen min, for no har dei enda ein gong forandra på noko som eg ikkje forstår meg på. Heilt sidan eg fekk datamaskin har eg lagt bilda mine inn på maskina og brukt dei når det var aktuelt, men i dag får eg det ikkje til. Og det er heller ingen i rekkevidde som kan hjelpe meg.(Brukar eit bilde som eg har brukt før,)

Sist natt sov eg faktisk, men stod ikkje tidleg opp likevel. Eg hadde avtalt med Marit at eg skulle komme opp på føremiddagen og slik vart det. Eg tok ei Ibux , og den har hjelpt heilt til no.Då blei det kaffi og kaker frå selskapet hennar. Eg var invitert, men ville ikkje sitte der hjelpelaus med ei hand. 

Då eg kom ned att sette eg på oppvaskmaskina og så har eg sett TV. Det er veldig lite ein kan gjere med ei hand, og når eg prøver å bruke den brotne handa , er det vondt.

I morgon skal eg ringe og bestille taxi til tysdag, då skal eg vere på sjukehuset kl.13, først på røntgen. Eg har ikkje vore så mykje sjuk i mitt lange liv, men eg har vore veldig mange gonger på røntgen av ein eller annan grunn. Eg håper at det står bra til med bruddet og at eg kan få ein betre gips.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...