onsdag, november 22, 2023

Dagbok 22. november

 

Klokka er 17.11, temperaturen er + 3 graderC.Det er mørkt og det regnar, det var ein voldsom overgang på vêrfronten, no er veret slik vi er vandt til å ha det.

Dagen starta med at lyset forsvant, og eg stod opp og kveikte eit "kjerteljøs". Det var heller ikkje så varmt i huset, for varmepunpa hadde sjølvsagt stoppa. Eg hadde litt ved inne, så eg fekk kveikt opp. Men så kom straumen att, og alt var greitt, heilt til det slokna igjen. Litt av og på med lys og varme, men lyset vann til sist og eg fekk gjort meg klar til spansktimen. Eg var ikje sikker på kor oppmøtet vart der, men alle kom på plass til slutt. Eg hadde begynt å kjenne på at eg ikkje var like flink som dei andre-men i dag meiner eg at eg greidde meg like godt som dei .Vi skulle ha vore filma!

No kom det eit lyn og eit torebrak rett utanfor glaset, og det likar eg ikkje.

Då eg kom heim att laga eg meg middag og så tenkte eg å gå tur før det vart mørkt. Men så langt kom eg ikkje, eg kom ikkje lenger enn inn i stolen min, der eg sovna ei bitte lita stund. Eg tenkte at eg kunne begynne på fredagsreingjeringa , så eg stelte litt med blomstrane mine. Då slo det meg at det ikkje er fredag, men torsdag og trening i morgon. Marit er ikkje frisk nok til å vere med på treninga i morgon- No kom der eit lyn og eit torebarak til. , så eg trur ikkje eg vil sitte her lenger, Det regnar ute-heldigvis er det ikkje snø i alle fall.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...