tirsdag, november 07, 2023

Dagbok 2023: 7.november

Finast i aust i dag.

Klokka er no 16.42, men det er nesten mørkt ute; temperaturen er+ 6 grader og det regnar. Ja,ja, alt er betre enn snø og kulde, for meg i alle fall. Men vi kunne ha hatt sommartida i allefall.
I dag køyrde eg til treninga med nye hjul, og det gjekk heilt fint. 
Etter treninga var eg på ALTI, eg skulle sende eit brev og avbestille nokre tablettar som eg hadde abonnert på i eit lyst øyeblikk. Eg fekk ikkje sendt det på e-post så eg fylte ut eit skjema og la i ein konvolutt. Eg lurte på om eg kunne kjøpe frimerke og sende det frå Bunnpris, og det kunne eg; for 21 kroner sette ein hyggelig ung mann frimerket på brevet og posta det, men i mi postkasse i dag låg det ein ny pakke med tablettar i god tid før eg var lens. Minn meg på at eg aldri skal abonnere meir. Eg har gjort det nokre gonger for mykje.
Då eg kom heim, tok eg på meg litt andre klede før eg gjekk tur på Vernet, det begynte å regne mens eg var der.
Då eg kom heim att fyrte eg godt i omnen og så fann eg diverse restar i kjøleskapet som eg åt til middag; etterpå vart eg så trøtt at eg sette meg inn i stolen og sovna, trur eg. Eg har enno ikkje sett på TV-en, men eg strikka ferdig ein lest før eg reiste meg og gjekk ut og henta posten.
I dag trefte eg ingen å prate med på Vernet, men eg hadde ein liten prat med ekspeditrisa på Europris-den var om jul og juleførebuingar. Butikken er full av julevarer alt. Og eg kjøpte ein boks med kokosbollar- eller kva det heiter.
No må eg bruke litt av kvelden til å øve på spansken, så eg ikkje får skjenn av læraren i morgon. No er klokka ca17 og det er mørke natta ute, så no angrar eg på at eg ikkje raka meir lauv i gå.
Fekk ei melding frå Bodil om at meieriet på Breim , det Audny jobbar, hadde fått gullmedalje for ein ost dei produserer der.


Eg har aldri sett så lite vatn i bassenget på Vernet som i dag, og elva var også lita. Då smeltar ikkje snøen i høgda-
                           Utsikta er no fin uansett kva ver vi har

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...