fredag, november 03, 2023

Dagbok 2023: 3.november


 Klokka er no  16.35, temperaturen ute er+10 grader(hurra !), det har vore opplett i heile dag, men ikkje sol. Eg var relativt tidleg oppe, eg vaknar tidleg, men sovnar igjen eit par gonger før eg står opp. Eg søv sikkert litt for lite, for no har eg sete ved kjøkkenbordet og lese Møre Nytt og då sovna eg nesten. Men eg har det varmt og godt, fyrer i omnen -så ein kan no bli søvnig av mindre,og ikkje alt i Møre Nytt er like interessant. Eg prøver å få med meg kva som skjer i bygda no når vi har fått nytt kommunestyre.

I dag hadde eg berre ein liten fredagsvask, for eg tok det grundig førre veka. Etterpå tok eg ein tur på ALTI, der var eg på apoteket og kjøpte alt som eg har på resepten min. Så slepp eg å gå så ofte. Og det er billeg for meg som har frikort.

Var innom Spar og kjøpte litt matvarer også, før eg for heim att.Med det samme eg kom bed i Vik såg eg at der var mange bilar og stor trafikk. Men sånn er det alltid når eg fer nedover i 14-tida på fredagar, tenkte eg. Så såg eg på klokka, og den var berre 12.

Då eg kom eim gjekk eg ein runde på Vernet, ikkje mykje folk i dag, men ettersom tida gjekk kom der fleire til, men ingen eg kjende. I dag tok eg meg brødskiver til middag, men det var heimebakt brød og det mettar godt. No skal eg sette på TV og ta fram strikketøyet. 

I morgon må eg styre på litt, før Rasmus kjem i morgon kveld om alt går etter planen.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...