torsdag, august 17, 2023

Dagbok 2023: 17.august


 Klokka er no18.20, temperaturen ute er +21 grader, det er sol og heilt nydeleg ver.  Slike dagar prøver eg å vere ute mest mulig, og det har eg vore i dag.

Men først var vi på tening og i dag køyrde Marit heim utan at vi var på butikk først.

Eg tenkte at eg ville gå ein tur på Vernet mens eg hadde høvelege klede på. Eg synest det er litt spennande å gå desse turane, for ein veit aldri kven ein møter-om det er nokon som vi kjenner-eller blir kjende med. Den første  eg trefte var ein ung mann(dvs, yngre enn eg). Han var godt kjend i fjellheimen her, men han var ikkje frå Ørsta. Han var interessert i Fonnvernet, og kven veit meir om det enn akkurat eg?

Så møtte eg to damer på min alder- og eg kjende godt den eine, ho er frå Måløy, men gjekk på gymnas på Eid og gifta seg med ein eidar. Han er død. Så litt sosialt vart det på Vernet i dag også. Då eg kom heim att laga eg meg litt "mager" mat, før eg la meg ut på solsenga. Eg sov dårleg sist natt, så det var godt å slappe av litt. 

Men ikkje for lenge for eg har hagearbeid som må gjerast, eg heldt fram med å klippe rundt busker og tre, men til slutt såg eg at eg faktisk måtte klippe plenen. Eg klipte berre rundt huset, ikkje oppe mot vegen og ikkje i Skråninga. Må ha litt å styre med ein annan dag også.

Eg hadde belaga meg på at hausten var på veg, men i dag har vi hatt ein aldeles nydeleg sommardag. Slik det ofte er når skulane startar opp etter ferien. Bra at vi har sommarid ei stund enno i alle fall.

Denne trappa har 43 trinn, og eg prøver å gå opp med berre ein stopp, og det går som regel bra. God trim er det i alle fall.

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...