onsdag, juli 26, 2023

Dagbok 2023: 26. juli




 Klokka er no 18.54, temperaturen ute er +20 grader C. På føremiddagen var det sol og opplett; ut på dagen kom det små regnbyer, men det er framleis godt og varmt.

Einar skulle komme og male litt i dag, og så melde Solveig at ho og Olaug kom ein tur også. Det var kjekt med besøk, og i dag hadde eg ikkje noko spesielt på timeplanen min.

Solveig hadde med seg nybakte bollar og eg hadde gulrotkake i frysaren, så dette vart lunsjen i dag.

Då eg vart att åleine valde eg å ta ein tur på Plantasjen. Men der vart eg skuffa. Eg ville hatt ei potterose til grava, men det var der ikkje, så eg kjøpte ein raud begonia i staden, og så kjøpte eg ein rhododendron same sort som sist-det var veldig "utplukka" så det var ikkje dei finaste som stod att. Og til slutt kjøpte eg ein sekk med jord for å drysse utover der materialen låg, og så ha litt frø i. Eg kunne ha brukt av mi "sjølvproduserte" jord, men den er våt og ikkje så lett å rake utover.


Eg såg på store hagesakser som sikker var veldig gode, men dei kosta over 1000 kr, så eg stoppa på ALTI og kjøpte ei LITT billegare på Clas Olson.

 Eg gjekk ikkje tur på Vernet i går , og i dag har eg stort sett sete i ro, så eg må kanskje ta ein runde. Men først må eg sjå Dagsnytt for eg har ikkje hatt på verken TV eller radio i dag, så eg aner ikkje kva som skjer i verda.Anna enn at det brenn i Hellas.





                                Det vart ein liten tur på Vernet i kveld

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...