onsdag, juni 14, 2023

Dagbok 2023: 14.juni


Klokka er no17.00, temperaturen ute er + 25 varme grader, og det er heilt nydeleg. Det gjer berre godt om ein må svette litt.

Eg hadde ikkje så mange planar i dag, men eg fekk no endeleg bestilt frisør, slik at eg kanskje kan sjå litt betre ut med tid og stunder. Etterpå ringde eg til Bodil og  gratulerte henne med det 4.oldebarnet, og vi snakka no stund.........

Så tok eg på med Hoka-skorne og gjekk tur på Vernet, tenkte eg like godt kunne gjere turen ifrå meg. Den første eg møtte i dag, var naboen min på andre sida av gata. Det er sjelden vi pratar, for ho held seg i sin hage, og eg i min. Men det var kjekt å få snakke litt. 

Då eg kom heim begynte eg å vatne overalrt i hagen, og så begynte eg å rense gras og ugras nede under altanen. Eg er ikkje heilt ferdig der. Mens eg heldt på gjekk tankane to år tilbake i tid. Då renska eg veldig fint opp der, trur eg brukte meir enn ein dag. Men best hugsa eg sundagen, Margrete sin bursdag då heldt eg på der også. Etterpå var eg til Volda der vi først gjekk tur og etterpå åt Sushi på "My Kitchen". Seinare vart eg med til Solund, der Margrete leigde "Rorbu". Det var ein fin ferie.

I går kveld kokte eg risgraut for å bruke opp noko melk eg hadde kjøpt, då vart det graut til kvelds, og riskrem til middag i dag. Med andre ord så vart det berre dessert i dag, men det gjer vel ingen ting? Så la eg meg ut på solsenga med lydbok-men sovna ikkje i dag. No skal eg ta litt meir hagearbeid før eg avsluttar "arbeidsdagen". I morgon er det trening igjen, men eg skal ikkje til frisør før på tysdag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...