tirsdag, juni 13, 2023

Dagbok 2023: 13.juni


 Klokka er no18.43, temperaturen ute er + 24 graderC , det har ikkje vore heilt klart i dag, men ein nydeleg dag likevel.


Vi starta dagen med trening i dag, etter treninga var vi ein liten tur på Alti, men så var det rett heim. Eg bytte på meg Hoka skorne mine og gjekk ein runde på Vernet. Sat litt på benkane og sola meg. Då eg kom heim att  begynte eg å vatne, og det har eg gjort fleire gonger i løpet av dagen. Eg laga meg litt middag og så la eg meg ut på solsenga ei stund før eg gjekk ut og vatna enda ein gong, og så prøvde eg å få vekk all skvallerkålen frå det som no heiter "bringebæråkeren". 

No har eg hatt ein liten runde og sett på det som veks og gror. I dag kjøpte eg ein pakke med grasløkfrø på Europris, eg trur ikkje der var meir enn 10 frø i pakken, men eg har sådd dei i ei potte så får vi sjå kva det blir til.

Akkurat no er det rhododendron-buskene som blomstrar. Vi har to som er heilt

 like, så det ser ut som ei.

Elles er det ikkje så mykje som blomstrar no. Den kvite buska i hagen står med visne blomster og laurbærheggen sin kvite blomstrar er på ved å visne, dei også.

Denne valmuen stammar frå bestemor sin hage på Hildegard. Det er ein villeg sort. Eg gleder meg over alt som gror og blomstrar-berre ikkje skvalleren.
Eg har ingen planar for morgondagen, men det dukkar vel opp eit kvart.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...