søndag, april 30, 2023

Dagbok 2023: 30.april

 



Klokka er no 18.51, temperaturen ute er+ 4 grader. Eg kom nettopp att frå ein runde på Vernet. Der oppe var det mykje snø og slaps på vegen, og eg gjekk i "småsko"- men det gjekk bra.Toler no å bli litt våt når ein eikkje frys

Elles har eg hatt ein innhaldsrik og sosial dag i dag også. Då eg sjekka Messenger etter frokost, var der melding frå Einar som som ville komme på besøk. Eg hadde no føremiddagen fri til å lage mat til oss to, så slapp eg å kjede meg.Menyen var som så ofte før, kjøttkaker og is. Etter at Einar hadde reist og eg hadde rydda opp litt, var eg ein tur opp til Marit og drakk meir kaffi og åt meir is.

Men så måtte eg ut og lufte meg litt, så vart det Vernet i dag også, eller "strafferunda" som eg plar seie. Forma er ikkje lik alle dagar, men i dag var eg veldig lett på foten.

I morgon er det som kjent 1. mai,, og då seier tradisjonen at eg skal til Volda og feire dagen med Margrete og Co. Eg køyrer bort sjølv så det går greitt.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...