tirsdag, april 18, 2023

Dagbok 2023: 18.april


 Klokka er no17.46, temperaturen ute på trappa er + 16 grader, og det har vore sol frå morgon til kveld. Når eg står tidleg opp, som i dag, er det ikkje sol her hos meg, men på Melle og sørsida av fjorden er det sol. Det er litt bakvendt, men det er fjella som bestemmer.

I dag var det trening, og etter treninga var vi på handlerunde, Marit og eg . Vi var heilt bort i Furene før vi fann det vi ville ha. Men vi handla litt på SPAR også.

I dag er det 5 år sidan Nils døde, og eg ville fram på grava med blomster -i går tok eg heim dei som var der då. Eg fekk planta dei nye, men sidan dei ikkje har sett på vatnet der borte, må eg kanskje fram og vatne i morgon. Vi for heimanfrå i dag kl-9.40 og klokka vart nesten 16 før eg fekk slappa av. Eg åt litt og la meg ut på solsenga og eg trur eg sov litt.

No har eg vore ute og prata med naboane i aust, dei var flittige og flinke og har snart alt på stell. Det har ikkje eg, men det er no enno tidleg vår.

Eg gjekk ikkje på Vernet i går og eg har ikkje gått der i dag heller, tenkte å spare knea mine litt. I morgon er det pensjonistmøte på Røde Kors-huset, der har vi aldri hatt møte før.

Det er som eit under på jord å få desse fine dagane no. Vi trong litt godver etter ein mørk vinter.

Eg skulle vel ha gjort litt meir ute, men det er ikkje så mykje eg KAN gjere enno.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...