fredag, januar 13, 2023

Dagbok 2023;:13.januar


                                                       Dette bildet er tatt klokka 15.45
                                                         
                                                    

                                                 -   dette ein halv time seinare.

Klokka er no 16.51, temperaturen ute er nede på minus 3, skodda som låg tjukk for ei stund sidan er vekke no.

Eg hadde ikkje så store planar for dagen, men eg skulle i alle fall ta fredagsvasken -og det gjorde eg. Det er som regel fort gjort. Så var det å fyre opp i omnen og få opp temperaturen, men i dag virka varmepumpa, så det gjekk greitt å få her varmt. Eg fekk melding frå Solveig at ho ville komme innover ein  tur i 18-tida, så det ser eg fram til no.

Eg hadde tenkt å gå ein tur i dag men veret var så utriveleg, med skodde og litt regn etc. Så eg heldt meg inne. No er det blitt finare ver , men også kaldare. Eg syntest det var ein nytelse med varmegrader, men det går mot den tida då vi får sola tilbake, i dag er det den 13, og vi plar få sol rundt den 17-18.jan, Men det er ikkje så mange minutt til å begynne med viss vi ikkje går høgare opp. I fjor vinter kom det folk frå heile bygda og gjekk tur på Fonnvernet og Storebakken. Eg tenkjer litt på at fleire av spansk-vennane mine er i Spania og soler seg på stranda. Men det er fritt fram for dei som vil.

No skal eg gjere i stand litt kaffimat til Solveig kjem.

Eg ønsker alle ei god helg!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...