søndag, januar 15, 2023

Dagbok 2023: 15.januar


                                                              Lyngvegen

Klokka er noeit par minutt på 16, temperaturen ute er så vidt under 0. Datamaskina melder at det skal kome snø, noko som eg ikkje er så glad for.

Dagen i dag har gått veldig fort hittil. Eg stod opp i 9-tida og etter at eg var ferdig med frokosten m.m. sette eg meg til å strikke ferdig lesten eg hadde begynt på i går. Då klokka var 11.40ca gjekk eg tur, eg vurderte å gå på Vernet, men valde å gå på vegane. Med piggskor. Det var sanda nesten alle stader, men ein går likevel tryggare med piggar. EG gjekk opp og ned, framog tilbake på Vallabøen i over ein time. Eg traff eit ektepar som eg kjenner og prata litt med dei, elles var det ikkje så mykje folk ute.

Då eg kom heim fekk eg litt jobb med å få det til å brenne i omnen, og då det var gjort åt eg middag, set var restar frå i går. Eg sette meg inn i godstolen etterpå og der vart eg sittande ei god stund, for eg vart så trøtt-den einaste tida på døgnet eg er trøtt er rett etter middag. Elles har eg problem med å legge meg om kvelden-fordå er eg ikkje trøtt-

No skal eg koke meg litt kaffi, TV står på, og så skal eg strikke lest nr 2. Solveig kom med garn til meg i går, ein ny sort som eg skal prøve ut.

Eg er ikkje komen i gang med noko skikkeleg arbeid enno, i fjor på denne tid var eg ferdig å vaske veggane på stova-men dei skal ikkje vaskast i år. Eg trur eg var litt sprekare i fjor.

I morgon skal Marit og eg sjå krigsfilmen frå Narvik; eg er ikkje så glad i krigsfilmar eigentleg, men dette er no ein del av historia, som eg ikkje veit altfor mykje om frå før. Det er Dagkino, og tek til kl.13.30.


                                              Olavsgata

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...