tirsdag, januar 10, 2023

Dagbok 2023: 10.januar

 

Dette er ryggebuska mi, den er god å ha når eg skal rygge ut av garasjen og opp på vegen.

Klokka er no 16.57, temperaturen ute er + 6 grader og det har regna litt no. Det er greitt nok at sola ikkje er framme, for ho hadde ikkje skine hit ned likevel. Eg er glad for kvar dag vêret går i pluss.

Sist natt sov eg lite og dårleg, så eg var kjempetrøtt då eg stod opp, men vi kom oss no på trening i dag også. Før vi reiste heim var vi innom SPAR og handla litt, eg kjøpte stort sett berre garn. Eg hadde tre garnnøstar att av dei eg fekk med Solveig, men dette garnet må eg ha to små buntar av for å få eit lestepar, eg strikka ein lest i går kveld og i kveld skal han få selskap.

Eg måtte sage av ryggebuska mi eit par greiner som var delvis brotna av i snøen, må nok stusse litt meir når snøen blir borte.

I dag vart det siste resten av fårikålen  til middag, så no er den ute av verda. Eg har lagt ned veto på at eg ikkje skal kjøpe i hop meir mat, men ete av det er har- og det er ikkje så lite.

Og så var eg spent på korleis det ville gå med oppvasken. Eg hadde ikkje vaska opp etter at Helge fiksa maskina, men i dag var den full, så då sette eg i gang. Og maskina virka heilt fint, så no har eg tømt den og fått alt på plass. Eg vippsa ei lita takk til elektrikaren.

Eg hadde tenkt eg skulle få gjort noko nyttig når eg hadde heile ettermiddagen ledig, men det som skjedde var at eg datt ned i godstolen  med strikketøy- og seriar på TV.   Dagen er ikkje slutt enno, men det er lett å gi seg når det blir mørkt ute.

Eg fekk eit digi-brev som eg ikkje har fått til å opne enno, eg har no opna mange slike brev før. Dette handlar om skatten-trur eg. Og det er ikke så  spennande.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...