søndag, desember 11, 2022

Dagbok 2022: 11.desember, 3.søndag i advent


 Klokka er no17.30 og det er bekmørkt ute, Det er fint vêr på ein måte, det har vore sol i fjella i dag også, men ikkje her hos meg. Temperaturen på trappa mi er minus 12 grader C, men dataen melder  minus 17. Det er i alle fall altfor kaldt for meg. I dag morgon var det iskaldt på stova, så varmepumpa virkar ikkje i dette veret. Eg har to små omnar som eg flyttar med meg og så fyrer er i omnen på stova. Eg visste ikkje å få det varmt nok i dag, men så kom eg på noko som alltid varmar; eg tok fram støvsugaren og gjekk over heile stovegolvet, flytta sofaane fram til dess, og då fekk eg varmen i meg- endeleg.

Eg hadde att middagsmat frå i går, men der var berre ei lita potet. Då gjorde eg eit eksperiment; eg tok ei rå potet med skalet på, skylte den under springen og la den midt på tallerkenen i microbølgeomnen nokre minutt -og vipps der hadde eg ei kokt potet. Dette skal eg gjere oftare.

Etter middagen sette eg meg inn i stolen min og såg TV. Då hadde eg det varmt og godt og eg trur eg sovna aldri så lite. Så hadde ei stund med "THE CROWN" og ein kaffikopp. No har eg ein jobb som ventar meg på kjøkkenet, så no skal eg vere i aktivitet ei stund.

                              Utsikt frå trappa klokka 12 i dag

Ingen kommentarer:

Dagbok 20 24: 3.mai

 Klokka er no18.30, temperaturen ute er + 20 grader. Det har vore ein strålande dag, med sol frå klar himmel. Eg har vore her åleine heile d...