mandag, oktober 31, 2022


 Dette bildet tok eg nettopp no klokka 17.35-det er alt litt skymt ute. Kvelden kjem tidleg- Men no ser vi fjorden, fordi trea har mist lauv eller blitt klipte. 

Klokka er no 17.40, temperaturen på trappa er + 13 grader. og i dag har det vore opplett-eg trur i alle fall det. Eg vakna tidleg i dag også, klokka 6 gjekk eg ut og tok Paracet, spåpass eg fekk sove litt til. Så snart Paracet-tablettane sluttar å virke så får eg helvetesild så eg kjenner det. No har eg tatt alle tablettane mot den sjudommen og det har vel blitt betre- men eg veit ikkje om eg skal ha fleire kurar, for heilt bra er eg slett ikkje. 

Eg skulle no gjere eit kvart til nytte i dag, men det blei ikkje mykje. Her er så mykje som skal ryddast opp at eg ser meg ikkje i stand til det på nokon måte. I dag fekk eg berre rydda litt i tilbygget, såpass eg fekk sette inn hage-reiskapane t.d. Klipte nesten ein sekk med eføy som har tatt vegen gjennom muren.

Eg hadde ikkje lyst på mat i dag, men eg tok meg eit par skiver 16-tida. Så snart eg var ferdig med maten, begynte det å mørkne ute, så heretter lyt eg passe på å komme i sving litt tidlegare på dag.

Eg hadde tenkt å ta ut plenklipparen og ta opp lauv med den, men det er enno så vått på plenen at ein må gå med gummistøvlar- og då høver det ikkje å bruke plenklippar.

Vi har ikkje fått melding om at fysioterapeuten vår er friskmeld, så det blir vel ikkje trening med det første. Men eg har tenkt å prøve meg på spansken igjen på onsdag. Må no trimme hovudet også. No blir det verl å strikke lestar og sjå TV utover kvelden.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...