torsdag, september 29, 2022

Dagbok 2022: 29.september

 

Klokka er no19.20 ,temperaturen er + 12 grader, det er delvis skya, men det har vore ein fin dag.

Det var i dag at MaritG og eg skulle få vere med Marit U til Stryn, ho skulle besøke ein slektning på sjukeheimen. Vi skulle fare klokka 13.30, men eg fekk ikkje gjort så mykje før den tid, det vart berre vanleg morgonstell,TV l,itt strikking og lydbok på data etc. før eg kledde meg om. 

Det var overskya ,men opplett då vi for frå Ørsta og vi hadde ein nydelig biltur. -Då vi kom ut av tunnelen på Grodås skein sola. Vi stoppa ei stund der og var inne på ein butikk med dameklede (og litt for menn også.) Marit G og eg kjøpte oss kvar vårt klesplagg. Mitt var ei t-skjorte i indisk bomull. Då vi kom til Stryn var vi inne på ein annan butikk der vi ikkje kjøpte noko, men såg på mykje.

Mens Marit U var på besøk med slektningen sin, gjekk vi andre to på kafé og åt middag. I dag vart det lasagne. Vi syntest den var bra, men vi lagar mykje betre sjølve. Då vi sat med kaffien, kom Marit U tilbake (Ho hadde ete middag før vi reiste). Så fekk vi ein sight-seeing fram gjennom dalen. Far til Marit U var frå Stryn og vi fekk sjå kvar garden var. Det var så nydeleg alle stader og fin sol heile tida. Vi køyrde fram til kyrkja før vi snudde.

Sidan eg ikkje tek ut på langtur sjølv, så er eg veldig glad når eg får vere med andre -og sjå meg rundt i verda. 

Før eg reiste hadde eg opna posten min. Det var ei rekning frå Koppen, og den er det berre å betale. Men så kom der nytt krav på den legetimen (øre-nese-hals) som eg ikkje møtte opp til, fordi eg hadde fått ein annan time før- Den timen betaler eg ikkje for same kva dei seier. Eg har dessutan skrive til dei og forklart saka.

Det er berre ca 400 kr, og eg har frikort, men det er prinsippet!!!!

No skal eg ha meg litt mat og kaffi. I morgon er det fredag igjen, rg synest fredagane kjem ofte. Brubakk var her før kl.8 i dag også,og så vil han jobbe laurdag og, sa han. Han vil utnytte det fine veret-så lenge det varer.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...