fredag, juni 24, 2022

Dagbok 2022: 24.juni


Klokka er no18.49, temperaturen ute er framleis + 27 grader og sola skin. Det vart litt overraskande at veret vart så fint i dag.

Men eg hadde ein arbeidsplan som eg følgde likevel. Først laga eg ei kake, så tok eg fredagsvasken, og så tok er ein tur ned på Jernia og kjøpte ein kantklippar- om lag samme sort som vi hadde før i tida -og sleit ut. Eg handla med Senior på butikken, og eg snakka frampå om sen- om eg skulle kjøpe meir med det samme. Men han meinte eg fekk komme innom når det var tomt. Dermed trudde eg der var veldig mykje på snella, og vart litt forundra då det plutseleg var stopp. Det er litt annleis system på denne enn på den vi hadde før, så no har eg fått enda meir å grunde på.

Men før eg gjekk ut for å klippe åt eg litt og så skulle eg legge meg ut på altanen med lydbok. Då var telefonen sjølvsagt tom for straum så eg måtte sette meg inn til datamaskina og ladde mens eg høyrde ferdig boka. Då først fekk eg gå ut og klippe. Eg ser at eg er veldig avhengig av duppedittane mine.

I dag fyller Einar, eldste barnebarnet mitt, 35 år. I morgon er det ingen som har bursdag, men då skal eg til Hareid og feire Øystein litt på etterskot.

Dette bildet er gammalt no,; det vart tatt ein sommar Einar og Audun var på ferie i Ørsta og fekk fotballdrakter. Einar har vore trufast mot laget sitt heilt sidan tidleg barndom Tottenham Hotspur

 Dette bildet er berre 10 år gammalt, Einar står mellom far og morfar.



                       Gratulerer med dagen Einar !



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...