onsdag, juni 15, 2022

Dagbok 2022: 15.juni

 Klokka er no 16.25,temperaturen er + 20 grader, og det er vel opphaldsver.  Eg skal gjere meg klar til å fare i selskap hos naboen, som fyller 80 den 2. juli. Men så inviterer ho naboane på  "vorspiel" i dag. 

Eg har gjort lite , men ikkje ingenting, i dag. Eg trudde ikkje det gjekk å klippe plen, det var vått i graset og dropar i lufta. Ein av naboane klipte likevel, men eg stod over. Eg har styrt med litt forskjellig både inne og ute, men er er ikkje overarbeidd på nokon måte. 

Eg styrte litt i hagen, men var ikkje så altfor ivrig, prøvde å rydde litt i jordbæråkeren, der ser det ut som om plantane har rotta seg i hop nedst i åkeren, men plantane er store og fine og blomstrar voldsomt. Men det blir ikkje tidlege jordbær i år.

Inne har eg rydda litt her og der , stroke eit par dukar, bytta på senga, vaska og og hengt ut klede etc.etc. Eg må liksom dokumentere at eg ikkje har lagt på latsida- men det har eg vel eigentleg. No skal eg vaske håret og shine meg opp, det blir vel ikkje den store forvandlinga. Eg skal skrive meir når eg kjem tilbake.

I dag har eg gratulert tantejenta mi, Hilde Bjørg, med 56-årsdagen. Eg forstår faktisk ikkje at den generasjonen nærmar seg pensjonsalderen.


Klokka er no 20,50, og temperaturen ute er +14 grader. Mens vi har vore i selskap har det regna, så no er det vått ute. Det var veldig hyggelig å vere i selskap i lag med nesten alle naboane.. Det var berre to som ikkje kunne komme. Som vanleg hadde vi mykje å prate om. Det er kjekt at somme har ork til å lage til slike samkomer, for no når dei fleste av oss er pensjonistar har vi behov for å komme i lag. Eksta kjekt er det at dei som er litt yngre og ikkje pensjonistar vil vere i lag også. Takk til Marit og Torbjørn for ein hyggelig kveld.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...