torsdag, mai 26, 2022

Dagbok 2022: 26.mai

 

                                  Det minkar på snøen i fjella.

Klokka er no 15.28, det pøsregnar ute og det har det gjort i heile dag,   temperaturen er + 10 grader. Det er ikkje ofte eg kjeder meg, men i dag er det like før. Eg har ikkje gjort noko særleg til nytte, det einaste eg har gjort til nytte er å lage glasur og ha på gulrotkaka, og sette på og ta ut av oppvaskmaskina+ vaske litt klede i vaskemaskina.

Elles har eg sete og lagt kabal mens eg høyrer lydbok, men eg vart no lei av det også. Strikketøy har eg ikkje for tida, kunne godt ha strikka meir lestar,  eg trur ikkje det er så bra for meg å sitte så mykje i ro, men innimellom les eg spansk- det kan no vere litt nyttig.

KL.17.40, Temperatur +13 grader C.

Eg måtte bryte av ista for då kom Marit ned og heldt meg med selskap, og det hjelpte på humøret. Vêret vart også litt betre, såg sola så vidt det var. Vi prata om alt og ingenting, som vanleg. Janne og familien har reist på hytta, så Marit er åleine heime.

I morgon skal eg på Biltilsynet kl.12.30. Eg tek med hageavfall og høyrer på VØR i samme slengen, så er det gjort.

No skin sola ute, men det blir ikkje hagearbeid i dag. I går spraya eg med ugrasmiddel og det er ikkje særleg lurt å gjere når det kjem regn etterpå.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...