søndag, april 10, 2022

Dagbok 2022: 10.april

 

                                     Akkurat no klokka 17.24

Klokka er no 17.25 og temperaturen ute er+ 6 grader, noko som gjer at litt av snøen smeltar. Eg har vore veldig lat i dag, men viss veret held seg opplett ei stund til, må eg prøve å få mosjonert litt.

Etter frokosten i dag, sette eg meg til å sjå nyheiter, strikketøyet kom fram og eg fullførte eit lestepar. Så såg eg ei fin gudsteneste på TV, med song og dans og barnedåp. Litt etter skulle det vere konsert med Bjørn Eidsvåg, og då kom Marit ned. Eg hadde sagt at ho måtte komme og prate litt for ho er også åleine i helga, dei unge er på hytta. Marit og eg drakk kaffi og åt is og såg delvis resten av konserten.

Etter at Marit hadde gått opp att åt eg middag, det var restar av Tacoen som eg hadde fredag. Så fann eg ut at eg ville sjå heile konserten til Bjørn Eidsvåg om att. Då den var slutt oppdaga eg at det var ein gammal konsert som eg hadde sett før. Men det gjer no ingen ting.

Eg har ikkje lagt opp nytt strikketøy, men eg skal strikke ein genser til -til meg sjølv, eg fekk garn og oppskrift av Solveig i bursdagspresang. Eg er berre litt i tvil om kva storleik eg skal strikke.

Når det lid ut i veka skar eg prøve å samle barn og barnebarn til eit lite påsketreff-ikkje alle barnebarna kjem heim til påske, det er aldri heilt enkelt å få alle med, men det får vi ta som det kjem. I morgon får eg prøve å bake litt, det var så mykje anna styr rett før påske at det vart ikkje gjort så mykje i huset.

 No vil eg ønske alle blogglesarane ei fin påske, håper på opplett og fint ver ,men på PC-skjermen min står det: REGN OG SNØ.

 Men i alle fall vil eg seie : GOD PÅSKE (uansett)



Det vart ein liten luftetur på Vernet i dag også

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...