lørdag, mars 26, 2022

Dagbok 2022: 26.mars

 

Klokka er no 17.37, temperaturen ute er + 7 grader C. No er det overskya, men opplett,men på føremiddagen hadde vi sol.

Eg var oppe i 8 -tida og etter frokosten +++ tok eg ein tur på butikken, så i dag har laurdag vore laurdag og ikkje sundag (som vanleg). Eg laga glasur og gjorde ferdig gulrotkaka mi. Stort meir har eg ikkje gjort i dag, men eg har øvd på spansken, strikka etc. Med andre ord har eg vore litt lat. Eg hadde lyst å gå tur, men det hadde ikkje føtene mine, så eg tenkte dei fekk sleppe. Høgre foten er framleis litt vond, men røntgenbilda har ikkje avdekt noko gale. Venstre hofta har vore dårleg i mange herrens år, men den var mykje verre før enn no. Litt lyt ein vel finne seg i når ein blir så gammal.

I går fekk eg brev på "Helsenorge" frå legen min. Eg fekk resultatet av blodprøva eg tok sist tysdag. Det vart ein litenopptur for det var ingen endring sidan sist eg tok prøve og det var 17.desember. Så då utviklar det seg ikkje fort i alle fall.

Eg skulle sikkert ha vore ute og raka i dag, for der er enno mykje singel att på plenane, men eg hadde ikkje rekna med at det skulle bli så fint vêr- Eg ser at det dukkar opp krokus over alt no, og hgraset er litt grønare somme stader.

Eg hadde ein herleg lunsj i dag med ostar, kjeks, druer og meir som eg fekk i gåve frå Margrete i går.

Det var Margrete som gjorde meg obs på nokre "pologenserar" på Cubus i går. Eg kjøpte ein svart og den har eg gått med sidan. Den er langerma og er god å ha under kofter og genserar. Eg skal kjøpe meg ein til, for no veit eg at nummeret også passar- No blir det vel meir strikketøy og TV-eg har nettopp lagt i omnen, så eg skal ha det varmt og godt. Eg blir frostig når eg set så mykje i ro .

Om eg skal sløkke lyset ei stund i  kveld har eg ikkje bestemt enno. Som regel gløymer eg det. Det eg ikkje gløymer er at eg skal stille klokka ein time fram, for det har eg gledd meg til. Då kan eg kanskje ønske alle god  sommar(tid).

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...