søndag, mars 13, 2022

Dagbok 2022: 13.mars


 Klokka er no 18.34 og temperaturen  er + 10 grader C. Eg kom nettopp inn døra etter å ha gått dagens trim- og lufterunde. I går lkveld slo eg av varmepumpa for eg trudde det vart sol i dag også, og då blir her meir enn varmt nok. Men i dag skya det over, og det var like før eg kveikte i omnen, men slo det frå meg etter at eg hadde trimma med litt snømoking på tunet. Eg spada og raka snøen til eit tynt lag som er nesten borte no.Det kjem seg litt for kvar dag, men brøytekantane er seige.

I dag har eg stort sett strikka og tatt opp att og strikka på nytt. Eg trur genseren vert ferdig i kveld, men så er det trådar som skal festast etc. Eg har på enten radio eller TV når eg strikkar, såpass eg får følgje med kva som skjer i verda, eller så ser eg serie. Eg har begynt å sjå "To liv"-eg trur den er bra.

Eg tenkte eg skulle lage meg skikkelig middag i dag. Eg kokte poteter og gulrot  og så hadde eg heimelaga kjøttkaker i frysaren. Sidan eg var åleine tenkte eg at eg kunne bruke Toro kjøttkakesaus i staden for å brune sjølv, slik eg plar gjere. La meg seie det slik: Det vart ikkje eit minneverdig måltid. Kjøttkakene hadde lege litt for lenge i frysaren og det kjende eg på smaken. Men det verste var sausen, den øydela heile måltidet. Noko så elendig! Ja, ja eg åt no opp maten eg , det skal meir til før eg misser appetitten.

Så strikka eg ei stund igjen før eg gjekk tur. Eg gjekk berre på fremste delen av Vernet i dag også, og trefte ei par som eg kjende-det gjer eg som regel. Men andre har eg ikkje snakka med i dag. Og i morgon er det "heimedag".


                                               Her ser vi over på hi sida av "Avgrunnen"


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...