lørdag, januar 08, 2022

Dagbok 2022: 8.januar


                                                          Frå toppen av Storebakken


Klokka er no 18.00, temperaturen ute er 1-2 kuldegrader, men det kjennest veldig kaldt. Eg gjekk ein liten tur mellom kl.13-14, det var fint å gå med piggsko i dag, og eg trur føtene mine tålte det.

Før eg gjekk ut hadde eg kokt ei lita panne med risgraut, så no har eg fått brukt opp all melka eg kjøpte før jul. Den held seg veldig lenge når eg legg den i kaldaste skuffa i kjøleskapet. Eg set nesten aldri melka i døra, for det har eg lese at ein ikkje skal.

I går kveld begynte eg å sjå ein serie på NRK, dei viste dei to første episodane, men eg såg berre den eine før eg la meg. I dag før middag såg eg dei 2 første og etter middag såg eg resten. Serien var på 6 episodar, og eg syntest den var tankevekkande og god.

Eg har i heile dag hatt ei kjensle av at det er sundag, så eg har ikkje gjort det skapte grann- anna enn å koke graut-som vel helst er laurdagsmat. Her i huset er det ikkje så nøye, når eg er her åleine. I går snakka eg ikkje med ei levande sjel, men i dag trefte eg leiaren i Eldrerådet, ho bur på toppen av Storebakken, der eg gjekk tur. 

Eg kveikte i omnen før eg sette meg til å strikke og sjå serie, men det slokna igjen før serien var slutt fordi eg slutta å legge innpå. No må eg vel tende opp att-

Det var veldig fint ute i dag med sol i fjella. Om ti dagar skal vi ha den her nede også.



Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...