søndag, januar 30, 2022

Dagbok 2022-30. januar


Klokka er no 15.50, temperaturen er så vidt over 0,det er lettskya og opplett. 
Og i dag har vi sett sola, vi såg litt ein dag før, men i dag skein den inn i stova i fleire minutt. Hadde det vore klårt, hadde vi hatt sol i fleire timar. I går kveld var det ruskever med hagl og vind, tora høyrde eg også. Men i dag var markene kvite igjen. Foten min var veldig bra med det samme eg stod opp, men heilt god er den ikkje.

Eg var ut i garasjen og henta inn ved, då såg eg at det var såpass med snø at eg måtte moke trappa og ein sti opp til gata, for eg venta Marit på besøk. Det er greitt å ha moka litt, for no trur eg det blir frost, det likar eg lite, men så får vi vel også sol.

På føremiddagen i dag, begynte eg å strikke ny erm på kofta mi. Marit kom ned  litt før klokka 13, så då hadde vi "formiddagskaffe". Eg set veldig pris på Marit. Ho er ei god venninne, og vi kan snakke om det meste, for ingen av oss fer med slarv.

Etter at Marit gjekk opp att, sette eg meg til å skrive eit utførleg referat frå styremøtet vi hadde på fredag. No må eg snart ta fram spanskbøkene mine og jobbe litt med leksa, for komande onsdag startar vi opp igjen. No skal vi vere på Bakk-Ola igjen, for på hotellet la dei på prisen.


Dette bildet tok eg gjennom vinduet på datarommet presis klokka 12. Her er sola i ferd med å gå bak Melshornet, men den kom att ein tur seinare også. Det var på tide med litt sol no.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...