mandag, desember 06, 2021

Dagbok 2021: 6.desember. Nilsmesse

I dag gjekk eg i Lyngvegen, dette er Natvik sitt hus.

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er minus 4 grader og eg hatar kulden sjølv om eg synest det er vakkert ute. Eg hadde nettopp skrive ferdig bloggen, då eg kom borti eit kvart så eg sletta kvart ord, men eg får prøve å skrive om igjen om det ikkje blir heilt det samme.
Eg fyrer og fyrer med ved, men den brenn så fort opp 
 at eg nesten må sitte og mate omnen. Fann ei kasse med hageved i dag også, men trur det var den siste. Det var no ikkje noko å fyre med, men det er betre enn å kaste det på VØR. Eg har mykje meir hageved, men har problem med å sage den opp.
Eg hadde ikkje plan for dagen, men då eg fekk melding om ein pakke som var komen, køyrde eg ned på Bunnpris og henta den. Eg visste kva det var, det var ei datamaskin som Rasmus skulle sende til meg. Eg sende melding til Helge, men eg har ikkje høyrt frå han enno. Kanskje han ikkje har lese meldinga? Eg har ikkje lyst å innstallere den sjølv for eg er redd å gjere noko gale.
Etter at eg hadde pakka ut maskina, skifta eg på meg piggsko, slik at eg kunne gå ein tur. Det var veldig fint ute, men sola kom ikkje ned til oss i dag.
Eg leita fram diverse lys også, der er Timer på dei og det har eg ikkje greie på, tenkte at Helge kunne få hjelpe meg viss han kom. Folk pyntar veldig til jul både ute og inne, så eg føler meg ikkje heilt på topp.
I dag laga eg ein gryterett som heiter "jegergryte", det vart så mykje at eg har rikeleg i morgon også. Då skal vi vel på trening igjen, har ikkje høyrt noko anna.
Fekk mail frå redaktøren i Møre-Nytt i dag, han takka for innlegget. Eg har funne ut at det er tryggare å sende til han enn til redaksjonen.
No har eg skrive blogg for andre gong, så no gjeld det å ikkje slette.

Huset til Snipsøyr midt i bildet.
Lyngvegen.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...