fredag, desember 03, 2021

Dagbok 2021: 3.desember

Øvst oppe i Storebakken.

Klokka er no17.18, temperaturen ute er minus 7 grader c. I dag tidleg var det enda kaldare og altfor kaldt til å få moka meir snø, av t.d. trapp og altan. Det er kaldt ute og vanskeleg å få opp temperaturen inne, men no har eg fått tak i meir ved og så har eg varmepumpa ved sidan av. Eg shina og vaska kjøkken og bad og støsuga litt på stova og gangane på føremiddagen. 

Så visste eg ikkje kva eg skulle bruke resten av dagen til, men eg ville i alle fall gå ein tur ute, ikkje på Vernet i dag, men på vegane. Då eg hadde gått eit lite stykke kom eg på at eg skulle ha hatt piggskor, men eg snudde ikkje heimatt. Ute i Storebakken trefte eg ei som eg kjenner og vi vart gåande i lag, ho hadde piggskorne på.

Då eg kom heim laga eg meg litt mat, veit ikkje om eg kan kalle det middag.

I dag kom innlegget mitt om Den gyldne spaserstokk i avisa, det var greitt nok, men eg var litt skuffa over at berre eitt bilde av dei som var sendt inn (ikkje av meg) kom på trykk.

No er eg i gang med å skrive litt om "Julebordet" som vi hadde sist onsdag. Eg har ikkje notert noko, så då må eg skrive etter hukommelsen- og den er ikkje sprek.( Eg gløymde til dømes spanskboka mi på hotellet, men Eli har tatt vare på den.) Dei andre gamle reagerer ikkje om eg skriv noko feil, dei trur vel berre at dei hugsar feil. Vi er ikkje så strenge mot kvarandre.

I dag er det fredag og då er der ymse kjekke program på TV. Elles er det mykje elende med smitte og høge straumprisar.

Eg vil i alle fall ønske alle ei fin helg!

                                                           Himmelen i aust klokka 9.30

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...