fredag, november 26, 2021

Dagbok 2021: 26.november



 

Klokka er no17.18, temperaturen ute er minus 7 grader C, men inne er det varmt og godt. Det har vore ein fin  og lys dag, men sola fekk vi ikkje sjå-her nede i alle fall. Eg hadde planer for dagen-ein del husarbeid stod på vent.Eg sette på oppvaskmaskina, så vaska eg bad og kjøkken som vanleg, men i dag var det opplett så eg fekk vaska soverommet også og hatt ut teppa. Etterpå støvsuga eg alle teppegolva. Ryggen min var ikkje god i dag heller, men eg ville prøve meg på snømoking likevel. Det gjekk heilt greitt. Men trappa skulle eg tatt i går, no måtte eg berre la snø og is ligge der, for eg kan ikkje øydelegge "malinga". 
Då eg var ferdig med mokinga, kveikte eg i omnen og sette på kaffien. Då eg hadde ete sette eg meg inn i godstolen, som vanleg, og sette på TV for eg trudde det var nyheiter kl.15. Det var det ikkje, men derimot sjakk . No er det over to timar sidan, og enda tyt dei i eitt kjør og Magnus Karlsen er enno ikkje ferdig, Eg heldt på å sovne fleire gonger, men eg tok fram strikketøyet og det heldt meg vaken. 
Eg har ikkje snakka med nokon i dag, men Marit og eg har chatta på Messenger. Ho vart brått så slapp i dag, ho trur det er reaksjon på vaksinen, for Brita hadde det samme. Eg merkar ingen ting av det 3.stikket heller.

I løpet av helga vil eg prøve å få i stand eit avisinnlegg om "Den gylne spaserstokk"-det treng ikkje vere så langt.
Viss eg vil ut på byen i morgon, så kjem eg ut med bilen-trur eg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...