lørdag, august 28, 2021

Dagbok 2021: 28.august

Klokka er no 18.04, temperaturen på trappa er +19-20 grader- Eg sveittar og det er ikkje berre sola og varmen si skuld-for dette vart litt av ein dag. Marit og eg gjorde oss klar på føremiddagen og skulle på handletur- eg skulle køyre. Eg sette meg inn i bilen og vrei om nøkkelen, men der kom ein heil annan lyd enn den som skulle komme, og bilen starta ikkje. Etter fleire forsøk sende eg melding til naboen, som kom og sette på laddar til batteriet. Eg måtte berre finne på noko nyttig, så eg begynte å plukke plommer. Så høyrde eg ein kjent murrande lyd og då var det naboen som hadde fått bilen til å starte igjen. Marit og eg venta enda ei stund, men så køyrde vi bort i Furene. Vi var på plantasjen og kjøpte blomster til gravene, og så kjøpte vi mat på Coop. Eg for min del kjøpte ganske mykje.Hamstra kan eg nesten kalle det. Så køyrde vi tilbake og fram til Askjellhaugen, der vi planta på gravene. Eg var ikkje heilt fornøgd, så eg tenkte eg skulle fare fram att i kveld eller i morgon og fylle på litt mold. Så var vi klar for å fare heim att. DÅÅ......streika bilen igjen, og ville ikke starte. Enden på visa var at Marit ringde etter TAXI- og så kom vi oss heim att med bagasjen vår. No trur eg at eg nok må kjøpe eit nytt batteri,eg syntest ikkje det var så gammalt det eg hadde, men eg veit ikkje kor lenge eit batteri varer. Bilen står ved Askjellhaugen, og der må han stå til eg får hjelp. EG kan ikkje skifte batteri, men viss det er det som må til er det no ikkje så dramatisk-. I alle fall er det fint ver, og i morgon kveld får Marit att sin bil, så vi kjem oss på trening tysdag. Drosjeturen i dag fekk vi ikkje på frikort.No kokar eg poteter og så skal eg smake spekeskinka som eg kjøpte i dag-trur eg.Eg var ikkje på Vernet i går og har ikkje vore der i dag, det er fordi eg har litt trøbbel med ein fot.
Denne potterosa hadde eg tenkt å ha på grava, men etterpå fann eg nokre andre blomster som eg syntest passa betre, så då vart rosa med heim.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...