torsdag, august 19, 2021

Dagbok 2021: 19.august

Victoriatreetber også mykje frukt i år, viss dei berre blir modne. Som de ser, skulle også dette treet vorekraftig tilbakeskore. Klokka er 16.50, temperaturen er + 25 grader og det har vore mange regnbyger i dag. Det er greitt nok mewd regn, berre det sluttar igjen. I dag er eg flau av meg sjølv, har nesten ikkje gjort det skapte grann, berre lata meg. Eg var oppe i vanleg tid, åt frokost etc. Så sette eg meg til å legge kabal mens eg høyrde lydbok. Treninga starta ikkje før 12.30 i dag, så eg hadde god tid å lytte, det var ikkje det, men eg kunne no ha gjort noko nyttigare! Ja, eg tok meg no tid til å dusje og vaske håret innimellom. I dag var det eg som køyrde til treninga, og i dag handla vi på KIWI på heimturen. Middag hadde eg rikeleg att frå i går, og enda er der ein liten rest som held til morgondagen. Etter at eg hadde ete middag, las eg ferdig boka. Eg angrar litt på at eg ikkje har lese bøkene i rette rekkefølga, men las den (hittil) siste boka om Seier først. Eg skal lese om att det Margrete har skrive om bøkene før eg startar på enda ei. Eg kan sjølvsagt strikke mens eg høyrer bok, men eigentleg skal eg ikkje strikke så mykje på grunn av armar, skuldrar etc. Men litt husarbeid har det blitt, for no tok eg og shina kjøkkenet,slik at fredagsvasken blir minisert til vask av bad +kjøkkengolv. Det passar bra for eg har legetime klokka 11. Så kanskje eg blir ferdig før den tid. Hos legen skal eg ikkje gjere anna enn å måle blodtrykket- og så plar eg skryte av kor frisk eg er. Det kan kanskje vere oppmuntrande for legen, dei høyrer vel nok om sjukdom og plager. Eg går liksom på tomgang for tida, for eg får ikkje gjort noko ute. Eg ser at plommene er på veg til å modnast, så kanskje blir det litt å ete i år også. Det er diverse utstuyr eg skulle ha kjøpt også, så eg får sjå om blodtrykket er så fint at eg kan fare i furene og handle etterpå. No har eg veldig lyst å gå på Vernet, men eg hadde nesten tenkt å la vere i dag-sidan eg har vore på trening.-Nei, no skin det visst opp, så eg får komme meg ut!
Sist vår kjøpte eg nokre stemorsblomster som var litt på retur. Dei vart planta i kasser og bed, men etter ei tid var dei nesten daude. Då planta eg dei opp i denne "Baljen" og gav dei mykje vatn. Og det viktigaste, eg klipte bort alle restar etter tidlegare blomster, for det veit eg at ein skal. Og sjå no!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...