lørdag, januar 30, 2021

Dagbok 2021: 30.januar

Klokka er no 17.00, temperaturen ute er 0 grader og det snør og snør og lavar ned. Vi hadde det så fint før i veka med snø og sol og fine vegar, men det tok slutt. Sist natt hadde det ikkje kome noko særleg med snø, så det var ikkje behov for å starte mokinga. Eg sette meg berre til å strikke til Ragnhild kom med skorne mine som ho hadde henta i posten.(Ho kjøpte dei i sitt namn sidan ho er medlem).Eg måtte ein liten tur på butikken i dag, for det var ymse eg mangla. Køyrde veldig forsiktig og kom meg vel heim att. Eg hugsar i gamle dagar då vi hadde Escorten, då hadde vi problem med den siste bakken når vi skulle heim. Etter kvart fekk eg på meg nyeskorne, men det vart ikkje tur, i staden måtte eg moke tunet. Det var heilt greitt, det var ikkje tungt eingong. Eg fekk no kosta trappa og moka sånn nokolunde på tunet, før eg gjekk inn att og åt middag. Eg brukte sjølvsagt dei nye skorne i dag og dei funka heilt fint. Dei to i kjellaren moka fram bilen sin, og så reiste dei heim til Sunndalsøra/Oppdal. Til middag i dag hadde eg restar frå i går , så det var enkelt. Etter middag strikka eg ferdig den 6. og siste lesten av garnet eg kjøpte førre laurdagen. Eg skal ikkje moke meir i dag, men i morgon skal eg ta både tunet og altanen. Eg likar faktisk å moke når det ikkje blir for tungt, det er nesten like kjekt som å klippe plen. Eg har hatt søndagskjensle i heile dag, men eg seier til meg sjølv at det er laurdag-og Melodi Grand Prix- ja, viss det vert like dårleg som førre laurdagen er det ikkje mykje å glede seg til. Men først skal eg lese ferdig ei bok.
Dette er piggskorne mine, som de ser er der noko som ein kan ha over piggane viss ein t.d. går inn på ein butikk. Skorne er kjøpe på nett frå"Enklere liv".

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...