tirsdag, august 25, 2020

Dagbok 2020: 25.august.


Klokka er no 18.40 og temperaturen er + 14 grader. Det har letta opp litt i ettermiddag , så det vart råd å vere  ute igjen.
Visste ikkje kva eg skulle gripe fatt i- i dag tidleg, så det vart til at eg vart sittande å strikke ferdig ein lest eg begynte på i går, etter å ha gjort litt naudsynt husarbeid. Hadde halvvegs tenkt meg nedover ein tur, men det frista ikkje så mykje. Så kom eg på at eg kunne lage litt middag av seifiletane eg har i frysaren-7 kilo sei vart litt for mykje for meg åleine, så eg slit litt med å ete den opp. Eg laga ein stor porsjon av min brilliante seibiff, og åt opp ca. halvparten, så eg blir nøydd til å ete resten i morgon. Eg vart sjølvsagt altfor mett, så eg måtte ligge rett ut ei stund før eg kom meg på beina igjen. Då gjekk eg ein strafferunde på Vernet og ein runde på Vallabøen etterpå. Trefte på Helge, han bur rett nedanfor der eg går opp på Vernet, og han lova å komme innom og sjå på maskina mi ein dag.
Då eg kom heim var eg ned i hagen, der låg mykje plommer på marka, men dei kan ein ikkje ete. Der er sniglar og all slags kryp som et på dei så snart dei treff  bakken. Men eg plukka nokre frå trea og dei var gode. Der eg også mange rotne plommer som heng fast i greinene enno Eg må nok ut og rake opp plommene og klippe plen så snart det blir tørt nok. No er det snart Dagsnytt, så då er eg i rute.















Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...