lørdag, august 15, 2020

Dagbok 2020: 15.august



Eg har tre ulike klematis-plantar, og i år har dei funne på å vekse inni kvarandre. Det er ein mørk lillablå (ser nesten raud ut på bildet), ein rosa og ein lys lavendelblå. Eg brukar å klippe  dei heilt ned kvar haust, derfor kjem dei litt seint på sommaren


Klokka er no18.45 og temperaturen ute er + 22 grader. Eg har ikkje vore så mykje ute i dag, for sola kom ikkje fram før klokka var ca. 16.00
I går hadde er ein skikkeleg arbeidsdag, så i dag gav eg meg sjølv løyve til å ligge til klokka var nærmare 10. Eg sov ikkje så lenge, men låg og kvilte.
Men eg var oppe og ferdig med frokosten etc. før Håkon og Audun kom. Dei reiste ut for å sette line. Dei skulle ut og drage i 18-tida, men då må dei har køyrt ut på direkten , for her har dei ikkje vore.
Eg tok ein tur på butikken på føremiddagen. Eg kunne lett ha blitt sittande heime, for Håkon hadde dratt så godt til handbremsa på bilen min då han køyrde det ut og inn av garasjen i går, at eg visste ikkje å få løyst den. Men etter nokre forsøk gjekk det bra. Verken armane eller hendene mine er heilt 100 %.
Eg har ikkje gjort mykje til gagns i dag, men eg kokte meg risgraut til middag, det er ikkje lite berre det.
Eg har begynt på ei krimbok på Storytel, men eg trur eg må gi den opp. For hendingane utspelar seg på to arenaer-USA og Norge- og til ulik tid. Eg har lese mange slike bøker før, men då har eg hatt papirversjonen og det er enklare. Må visst leite opp enda ein "dameroman".
Eg fekk Audun til å ta batteriet av kantklipparen og sette det på ladding. Så no har eg fått klipt litt kanta-men eg trur ikkje det var stort meir enn 5 minutt så var batteriet tomt. Eg klipte no litt med saks også. No er det snart tid for Dagsnytt, det er sjeldan eg set på TV før den tid.
……………………………………………………………………………………………………


Begge gutane kom i 19-tida, så no er dei ute og dreg lina.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...