torsdag, juli 09, 2020

Dagbok 2020: 9.juli

Klokka er 18.50, temperaturen er + 13 grader og i dag har det vore rikeleg med regnbyer. Sist natt sov eg dårleg, grunnen var vel helst for mykje kaffi på kveldstid-noko eg kan takke meg sjølv for. Eg kokte meg kaffi etter at Bodil og Svein hadde vore her også.
Men eg hadde ikkje verken arbeidslyst eller lyst å fare til Vik i dag morgon. Marit var ikkje i form, så vi droppa shoppingturen i dag. Eg diskuterte med meg sjølv og fann ut at eg hadde ingen ting å gjere i dag, så eg sette meg til å sjå TV. Då kom eg på at eg hadde to pakkar med kjøttdeig i kjøleskapet som skulle bli til kjøttkaker. Så fekk eg no gjort litt til nytte i dag også. No er kjøttkakene i frysaren.
Etter at eg hadde ete kl.15.00-måltidet mitt, det som heiter "middag", la eg meg på dagsenga med Storytel. Etter ei stund fekk eg lyst ut, og då gjekk eg ein runde på Vernet og etterpå ein runde på Vallabøen. Det regna mesteparten av tida men det var friskt å komme seg ut.
Eg har problem med å halde orden på dagane, akkurat no trudde eg det var søndag, men sidan det er torsdag kan eg glede meg til ein relativt vanskeleg sudoku i Møre-Nytt i kveld. Eg kjem vel til å sjå ein del TV, men saknar å ha eit strikketøy ved sidan av-men det er det no råd med.


Bjørkevegen.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...