mandag, juni 29, 2020

Dagbok 2020



Klokka er no 16.45, temperaturen ute er + 26 grader C, sola skin for det meste, men der er skyer på himmelen. Sidan det regna i går har eg ikkje vatna i dag, men eg har gjort diverse anna.
Først vaska og rydda eg kjøkken og bad, så gjekk eg ut og klipte Skråninga, der var meir gras enn eg trudde. Eg er klar over at det no blir enda meir gul-brune flekker i plenen, men det er likt for alle. Etter ei lita drikkepause, klipte eg rundt huset også, så no skal her vere klippefritt resten av veka. Eg skulle gjerne ønske at det  var litt regn om nettene, så det vart grønt og fint igjen. Etter at eg var ferdig å klippe gjekk eg rett i dusjen.
Et åt litt og så tok eg ein tur på butikken i dag også, det er alltid noko ein treng. Ja, eg reknar med at Rasmus & co kjem i morgon? Det ser eg fram til-ikkje at eg vantrivst åleine, men det er no kjekt med besøk, då. No skal eg ikkje gjere meir i dag, men eg skal sjå inn på NRK  TV  om dei har lagt inn dei siste episodane på serien min-der var tre att.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...